top of page

OFFERTE

Liefst zou ik u, zodra als u mij dat vraagt, direct willen vertellen wat het 'opfrissen' van uw jacht kost.

Helaas is dit voor ons – en feitelijk voor niemand- niet mogelijk 
Wij willen altijd het jacht “ met eigen ogen” bekijken.

Er wordt naar mijn mening veelal te vlug iets “geroepen” waar later, als de werkzaamheden gaande zijn,  op terug moet worden gekomen.


Ik probeer dit zoveel mogelijk uit te sluiten en neem dan ook ruim de tijd om bij mijn bezoek aan uw jacht alles goed te bekijken. 
Eventuele latere problemen kan ik vaak voorzien en direct met u overleggen hoe daar alsdan mee om te gaan en hoe dat dan te behandelen. 
Hierdoor weet u vaak al direct na mijn bezoek wat wel en niet kan. 
Het is mijn taak in deze, om uw wensen te vertalen naar werkzaamheden en aangezien ik zelf aan de schepen [mee]werk praat dit wel zo handig. 
U praat met een schilder! 

 

Een vrijblijvende richtprijs kan ik door de telefoon echter wel noemen Dat doe ik dan op basis van de te bewerken m2 en jarenlange ervaring in de vele verschillende en voorkomende type jachten die wij al eerder behandeld hebben.

 

De offerte kunt u meestal binnen 2 of 3 dagen na mijn bezoek aan het jacht verwachten, zodat u direct weet waar u rekening mee dient te houden. 
De offerte is overduidelijk en – na opdracht- een document, waar we ons zeker aan gaan houden. 
De te volgen werkwijze, stap voor stap, staat duidelijk vermeld er zijn dus geen onduidelijkheden. De offerte bespreek ik met u, zodat ik er zeker van kan zijn dat er voor beide partijen geen vragen of onduidelijkheden meer bestaan.

 

Het verdere traject zal verlopen zonder verrassingen, ik ben vanaf uw eerste gesprek met ons tot de uitzwaai procedure bij ons aan de kade als u wegvaart,
uw contact persoon die u overigens op elk moment van de dag kunt bereiken! 
U kunt altijd 'in overleg' namen en telefoonnummers vragen van onze klanten... voor hun ervaringen..

 

Wij hebben veel klanten die al jaren bij ons komen en die u graag te woord willen staan over hun ervaringen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tommy van den Enden

bottom of page