top of page

VARENDE SCHEPEN

REINIGEN
ONTVETTEN
ROEST !
PLAMUREN
SEALEN
TOPLAK SPUITEN

Als gedreven watersporter heb je feitelijk een haat-liefde verhouding met je schip!
Een nieuw jacht moet er perfect uitzien en uw schip moet er net zo perfect uitzien.

 

U weet dus inmiddels wel hoe moeilijk het is om uw kostbare bezit goed te onderhouden. Maar u weet ook dat goed onderhoud professioneel moet gebeuren en dat dit vaak erg kostbaar is. Toch moet u eens over dat idee heen stappen.

 

Herkent u zich in bovenstaand profiel?

Als u zich in bovenstaand profiel herkend, dan moet u eens kennis maken met de mannen achter VANDENENDEN JACHTSCHILDERS.
Allereerst spreekt u met mensen die allemaal zelf varen – en dat is een niet onbelangrijk gegeven. Immers, pleziervaarders weten waar de knelpunten liggen. Ons bedrijf is inmiddels een begrip in de jachtwereld mede omdat wij op bepaalde punten geen concessies doen.
Wij streven naar de beste conservering ( want daar begint het!) en verder denken wij met u mee. Het blijft uiteindelijk uw portemonnee waaruit het zal moeten worden betaald.

 

Wij verzorgen uw kostbaar bezit met de grootste zorg.

Met een uitgebalanceerde materiaalkeuze en een perfecte beheersing van het gehele behandelproces van conserveren, schuren, plamuren tot aflakken, spuiten en drogen, staan wij garant voor het beste resultaat zodat u na behandeling weer jarenlang kunt genieten.

 

Materiaalkeuze.

Wij werken vrijwel uitsluitend met AWLGRIP producten, welke naam een begrip zijn in hele wereld. De kracht van AWLGRIP is hun systeemopbouw, dat is zeer perfect op elkaar afgestemd. Het nadeel is dat alleen professionals ermee kunnen werken.
Wij hebben bijvoorbeeld een plamuurmengmachine voor AWLGRIP materiaal, waardoor er bij het mengen van de componenten geen fout kan ontstaan.

 

Werfbezoek.

Een website – vinden wij – kan niet wedijveren met een bezoek aan de werf.
Neem eens vrijblijvend contact op met ons. Ook als u nog niet exact weet wat u wilt.
Wij onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om van daaruit u optimaal te informeren zodat u beter kunt bepalen wat voor uw jacht en uw situatie de beste oplossing is.

 

Vlotte informatie.

Een telefoongesprek geeft al veelal helderheid. Op grond van onze ruime ervaring – de Vandenenden Familie schildert sinds 1955 - kunnen wij in een eerste informatief gesprek al een richting geven aan de kosten van uw wensen.

 

Afspraak?

Vervolgens stellen wij een haarscherpe offerte op, welke geheel vrijblijvend is.
Onze afspraken? Die zijn niet vrijblijvend, daar mag u ons aan houden, want afspraak is afspraak.

bottom of page