top of page

ROEST !

DE grootste vijand van uw schip, en alle andere schepen. 
Roest die voor komt op schepen hebben meerdere aanvangspunten. 
Een hoop van deze “roestontwikkeling” kunt u zelf voorkomen, denk aan beschadigingen, vliegroest van buitenaf... etc.  
Andere vormen kunt u niet voorkomen en hebben te maken met constructie methodes, onvoldoende primaire staalbescherming, te geringe laagdikte enz.

 

Wij behandelen deze plaatsen zodanig dat de roest niet terug komt, als er ergens een constructie methode (gescheurde las of iets dergelijks) de onderliggende reden is, zullen we ook deze in overleg laten herstellen. 
Wij kijken dus naar de oorsprong van een probleem en proberen dat op die plaats op te lossen. Anders wordt het camoufleren maar blijft de oorzaak zitten en komt dus weer terug.

 

Door middel van verschillende technieken, maken we het staal weer gezond en bouwen we ons systeem vanaf “nieuw” staal weer op.

 

Ook vochtige, moeilijk toegankelijke, ruimtes (gasbun, voorpiekpunt) kunnen we perfect behandelen. Hier halen we soms de roest niet weg omdat het simpelweg niet mogelijk is, maar isoleren we de roest en werken deze af met een flexibele toplaag(verf).

 

Ook het compleet stralen van uw bestaande schip en dan vervolgens geheel nieuw behandelen is voor ons niet bijzonder of nieuw .
Wij hebben dit proces al vele malen uitgevoerd en naar volle tevredenheid van de klant. 

 

Omdat ieder schip anders is qua opbouw en technische staat, is hier geen vast systeem voor te bedenken. Bijvoorbeeld, het “straalklaar” maken van uw schip is dan ook iedere keer maatwerk. 
Het gehele verfsysteem wordt vervolgens precies gelijk als bij een nieuw schip uitgevoerd.

bottom of page