top of page

TECHNIEK

Wij verzorgen het groot en klein onderhoud aan uw jacht.

 

Onze medewerkers varen zelf en weten dus als geen ander hoe het moet werken, hoe het ’t handigst kan werken en nog belangrijker: hoe het absoluut niet moet!

 

Een greep uit onze werkzaamheden:

 

  • Het wijzigen en/of vernieuwen van elektrische installaties. Onze technische man heeft daarvoor wel de juiste opleiding en dus papieren voor. U zult denken: da’s toch altijd nodig, dat klopt, alleen bij 9 van de 10 werven is dat niet zo!

  • Het inbouwen van boeg-, en hek schroeven, elektrisch of hydraulisch, draadloos bestuurbaar of proportioneel, geen probleem.

  • Het wijzigen van een interieur, of een deel van het interieur.

  • Het inbouwen of wijzigen van elektronische apparatuur, inclusief het implementeren van interfaces, internet aan boord, satelliet navigatie, korte golf ontvangers tot het maken van draadloze bedieningen van stuur, motorvermogen etc.

  • Ook zijn de nieuwste snufjes op het gebied van beveiliging bij ons wel bekend. Wij beveiligen uw schip en u weet altijd of en wat er aan boord gebeurd!

 

Kortom, alles wat u aan onderhoud, renovatie, verbouwing etc. aan uw jacht wilt laten uitvoeren is bij onze mensen in goede handen.

 

Ons fotoboek laat u schepen zien waar van weinig tot heel erg veel aan is uitgevoerd.
En als u klanten van ons wilt spreken, dan kan dat.
Wij hebben graag dat toekomstige klanten contact opnemen met bestaande klanten, dat is onze beste referentie!

 

Toch is het eerst belangrijke een bezoek aan de werf. Dan kunt u zien wat we doen, spreken met de mensen die het moeten uitvoeren en testen of de koffie te drinken is.
Kortom, het moet klikken.

bottom of page