top of page

De mooiste valkkruiser van Nederland 'Jordy' weer terug in Waalwijk.

Deze lieve valkkruiser is 11 jaar geleden door ons in een AWLGRIP laksysteem gekwast, 5 jaar terug hebben we het schip voorzien van nieuwe antifouling en anodes en nu is het toe aan een professionele polijst/wax beurt.

Ook mogen we wederom de anodes vervangen en het onderwaterschip behandelen. De planning is dat we over 5 jaar het schip geheel mogen behandelen en dus wederom een compleet nieuw laksysteem aanbrengen (deze keer spuiten natuurlijk).

LET OP: Ons "ouderwetse" (met de kwast gelakte systeem) gaat dus bij goed onderhoud 16 JAAR mee!

Wij geloven dan ook dat de perfecte producten van AWLGRIP en onze zeer nauwkeurige werkwijze een combinatie is die garant staat voor heel veel plezier van uw schip! Zeker nu de nieuwste producten nog beter zijn geworden.

Er zijn schepen (en niet weinig) die in 15 jaar 3x overgelakt worden! En wat is dan duurder?

Later volgen foto's van de "JORDY" als ze weer straalt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page