top of page

Daar zijn we weer!

Hier even een stukje om iedereen even bij te praten en... vanaf heden gaan we alles weer lekker plaatsen!

We hebben de winterstalling weer helemaal vol liggen. Oude bekenden en nieuwe liefdes zoals de "GIN FIZZ", "RODE HAAN","THE FLY", "VIVENDUM II", "ZEEBONK", "ZEEBRIES" hebben gekozen om weer lekker bij ons te overwinteren, de werkzaamheden die we mogen uitvoeren zullen de komende tijd voorbij flitsen!

"HERMINE" een prachtig eigen gebouwd scheepje is bij ons binnengekomen om de romp en het onderwaterschip te stralen en te voorzien van een nieuw verfsysteem.

"DE ZWARTE RUITER" is gelukkig weer bij ons terug, ditmaal om het prachtige schip compleet en op de allerbeste manier te conserveren, spuiten etc. en geloof me.... zij wordt schitterend!

(zwarte ruiter bij aankomst)

(de zwarte ruiter in de 545 primer)

"BENEVIA I, BENEVIA II" boten wissel, de Azza kotter 1600 is verkocht en wij mogen voor haar nieuwe eigenaren de boot "aanpassen" en voorzien van nieuwe parket vloeren... kasten...nieuwe RVS onderdelen, een hele verbouwing dus. Het schiet inmiddels weer lekker op...later meer foto's en info hierover!

VINTAGE Alm Kruiser, een 13 meter klassieker uit de Almkruiser serie is inmiddels gereed gekomen. Dit schip is in 1979 door De Alm gebouwd en in 2011 weer aangekocht, gestript en door ons in een compleet verfsysteem gezet. Deze boot wordt bij de werf compleet opnieuw opgebouwd om later in de "verhuur vloot" van de ALM te komen!

"SOETICHEYT", last but zeker not least! het nieuwe ALM casco is gearriveerd! Dit geweldige zeewaardige 21 meter jacht is gebouwd om alle wereld zeeën te bevaren (goed of slecht weer). Wij zijn dan ook erg trots dat we aan dit exclusieve project mogen werken. Natuurlijk komt hier een compleet AWLGRIP systeem op, we zullen regelmatig updates plaatsen van dit traject

(Soeticheyt gestraald en in de primer)

BENETTI Delfino 20 meter is ook een Vintage Jacht. Tussendoor zijn we nog even in Sardinië Italië geweest om naar dit [misschien] nieuw restauratie project te kijken. Dit jacht "Winslow Bay", is een Benetti gebouwd in 1969 van ca. 62ft, staal en aluminium. Met onze Boy en Boj van Baars van het gelijknamige expertise bureau, Mijn vader en ik zelf waren ook mee (houdt van Italiaans eten!) Het rapport [zie bijlage] was niet helemaal in overeenstemming met het eerdere Italiaanse eerdere Expert rapport [zie eveneens bijlage] - zachtjes gezegd. Leuk schip, vaarde goed, maar oei oei, heel veel structureel mis en dus heeft de klant nog geen beslissing genomen. Wel mooie foto's en met mooi weer daar gevaren. [ieder nadeel heeft ook een voordeel!]

(er zijn genoeg slechtere plaatsen om een schip te keuren)

(golven waren perfect om te testen)

(zou het passen? ja gelukt)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page