top of page

Rot nieuws is ook nieuws!

Zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden!

Gisteren is er helaas door een ongelukkige miscommunicatie een gespoten Casco onder onze handen half gezonken. Dit Casco waar verder nog helemaal niets in zit heeft onder de waterlijn een aantal openingen (zoals elk schip), die normaal gesproken tijdens het transport afgesloten zijn. Waarschijnlijk is één van deze openingen niet voldoende afgesloten geweest, waardoor er water in het casco kon komen.

Gelukkig kan het water binnen in het schip geen enkel kwaad. Het ijzer is perfect geconserveerd en alle spanten zijn afgekit. Vanmiddag wordt het casco gelicht en het water eruit gepompt. Daarna zal het van binnen gereinigd en gedroogd worden.

Eventuele ontstane lakschade aan de buitenzijde zal hersteld worden om daarna terug te gaan naar de werf waar het schip dan compleet afgebouwd zal worden.

Binnenzijde van een casco.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page