top of page

Wave Of Maldon na 12 jaar nog steeds mooi!

12 jaar terug beloofde ik de Engelse eigenaren van deze spiegelkotter dat ze er minimaal weer 10 jaar tegen konden.

Destijds hebben we het schip een nieuw AWL primer/topcoat systeem gegeven. Nu 12 jaar verder is dat wel waarheid gebleken! Na jaren op zee, Zweden, Noorwegen, Engeland… En echt veel kilometers afgelegd!

De opbouw gaan wij opnieuw behandelen, dit omdat we destijds besloten hadden de ramen te laten zitten en hier nu veel roest onderuit komt. De romp repareren wij plaatselijk, voornamelijk gebruiksschades.. de rest van de romp wordt professioneel gepolijst.

Wat is het fijn om zulke trouwe klanten te hebben, kwaliteit loont!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page