top of page

Alm Classic Hollands welvaren in een 2016 jas.

Alm Classic Hollands welvaren in een 2016 jas.

Naar aanleiding van een schade kregen wij deze mooie Alm terug op de werf. De boot was nog in een erg mooie staat, conservering's technisch perfect. Tijdens de reparatie is gekozen om toch de gehele romp te spuiten, eerst in een grijze 545 primer gespoten. De eigenaar vond dit zo mooi dat we daar een passende topcoat bij gezocht hebben, met een fantastisch resultaat. De klassieke lijn wordt door de nieuwe romp kleur en de volle rode waterlijn nog meer geaccentueerd, de opbouw spuiten we volgende winter in bijpassende wit tinten (helaas was daar nu geen tijd voor).

Wij zijn echt trots op deze “nieuwe look”!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page